första veckan på jobbet

Första veckan på nya jobbet avklarat & det känns bra!
 
Det har varit en intensiv vecka, det är mycket nytt och som alltid när man börjar på nya jobb så är det mycket korvstoppning. Jag trivs väldigt bra redan och tror det här kommer bli riktigt bra, ser fram emot hösten och dess utmaningar!
 
Första veckan på jobbet har varit mycket att beställa access till saker och system, sen har jag konfat upp min dator och fått jobb-telefon etc också. Det har gått bra, men väntar på en sista access så jag har suttit och läst dokumentation när jag inte hakat på min kollega. Hoppas på access snart så jag kan komma igång och jobba med det jag ska jobba med. Kommer vara mycket att lära sig, men det är roligt!
 
 
Något av allt jag uppskattar med att flytta hem är att promenera i samhället.
Det är numera kvällspromenad varje kväll med mor och bror.
 
Sen har jag börjat engagera mig i min gamla scoutkår också!
 
På tal om scouterna, i tisdags kändes livet helt perfekt. Hade en sådan härlig känsla när vi satt där på liggunderlaget med varm blåbärssoppa som scouterna värmt på. Det är oslagbart och livet känns helt perfekt. Jag har saknat scouterna  mycket och är verkligen glad och tacksam att jag få vara med i den gemenskapen igen. Imorgon är det dags igen och då ska vi paddla kanot, det ser jag fram emot.
 
Vi får se vad veckan har att erbjuda, det går i alla fall fort och på fredag så åker jag hem till fästmannen. Ska hämta lite saker som jag inte fick mer ner sist & sen ska jag såklart krama på karln. Saknar honom hela tiden och hoppas vi slipper bo så här isär allt för länge.
Scouter & Vandring, Vardag & Livet | |
Upp