en tripp till stockholm

Andra veckan på nya jobbet gick fin fint! Kommer bli bra det här :)
 
Vi går in i höst-mode på riktigt nu och det blir mörkt tidigt nu på kvällen, det är mysigt för det innebär tända ljus men det är också lite tråkigt för det innebär att sommaren är slut på riktigt. Men veckan den flöt på och gick av bara farten som vanligt. Varit helt slut efter jobbet hela veckan, det kommer vara så nu innan man kommer in i allt nytt som man ska jobba med. Det är däremot väldigt roligt och spännande, kommer jobba med helt andra saker än tidigare så det ser jag fram emot!
 
 
 
Kanotkväll med scouterna i tisdags!
 
I tisdags hade vi kanot på schemat med scouterna där sjön var spegelblank och vi hade helt vindstilla. Förutom knotten så var det en perfekt kväll, scouterna verkade väldigt nöjda också! Jag paddlade med två av killarna i ena patrullen och det gick väldigt bra. Jag har varit lite försiktig och blyg de två föregående gångerna, men det kändes som det lossnade lite nu i tisdags. Det var så längesen jag engagerade mig såhär så det är lite ovant att börja ta hand om barn man inte känner etc, men det känns bra och jag kommer tjata om detta men jag är verkligen så tacksam. Jag har bara fina minnen från mina scoutår och ser fram emot att ge lika fina minnen till mina scouter nu som de kommer kunna titta tillbaka på som jag gör idag.
 
I fredags drog jag däremot till storstan igen! Skönt att få sova i sin egna säng och umgås ensam med sambon. Vi tog det lugnt hela helgen och igår var vi ute och käkade middag med hans syster och hennes pojkvän. Kommer knappt ihåg när jag var på restaurang sist, det var hur som helst väldigt mysigt och vi hade det jätte trevligt. Blev en tidig kväll och idag åkte jag hem sent på eftermiddagen för att maxa tid med sambon. Vi passade även på att plocka ihop på balkongen, tog hand om alla krukor och packade ihop utemöblerna och allt sådant.
 
21 landade jag i Jönköping efter 4,5h bussresa, längtar så tills vi slipper den sträckan.
 
Scouter & Vandring, Vardag & Livet | | Kommentera |
Upp