leta lägenhet & körkort

Åkte ner till Jönköping förra helgen, bokade nämligen in körlektioner här under två veckors tid. Pandemin fick en ju att inse hur viktigt det där körkortet egentligen är, men framförallt att nu när vi ska flytta ner så kommer körkortet att behövas. Bil ger en ju frihet också på en helt annan nivå.
 
Jobbat remote härifrån, inte för att det varit någon skillnad egentligen mer än att jag inte kan åka in till kontoret. Jag åker däremot upp till Stockholm imorgon igen, ska äntligen få min första vaccinspruta på tisdag! Så behöver iom det åka hem, sen behöver jag åka in till kontoret nästan varje dag och börja städa min plats innan semestern. Jag kommer bara jobba en vecka efter semestern sen, men jag vill inte göra allt då. Kommer troligen åka in på semestern också, behöver åka in med min stol och min ena skärm.
 
 
Mycket bilkörning och sen hade drömmen varit att bo i ett hus mitt i skogen som på bilden.
 
Något annat jag roar mig med är att leta efter lägenhet också. Nya jobbet är ute i Torsvik så jag skulle väldigt gärna hitta något i Taberg så man inte har allt för långt till jobbet sen. Kollar även lite i hemorten Bankeryd för det skulle även funka. Fram tills man hittar en ny lägenhet så kommer jag dock bo hos mina föräldrar. Vi kommer ha kvar lägenheten i Stockholm tillsvidare i alla fall och sen får vi se om och när vi får en ny bostad.
 
I veckan är det riskettan och risktvåan, är lite rädd för halkbanan men alla säger att det är roligt och inget att oroa sig för. Hoppas de har rätt, men det har de säkert då de som säger det haft körkort i flera år haha.
 
Vardag & Livet | |
Upp